COUS-COUS 1KG
1000 GRM
Blant det mest populære tilbehøret på salatbuffeten og i etniske matretter fra Nord-Afrika og østen. Skaper nye muligheter for variasjon, er næringsrik og tilberedes på 5 min.
Varenummer: 120451 | EPD-nummer: 2574226 | GTIN: 03165440002902
Varenummer: 120451
EPD-nummer: 2574226
GTIN: 03165440002902
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: TIPIAK
VAREMERKE: Tipiak
8 produkter i databasen
Ingredienser
100% durumhvete semolina (gluten)
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Egg
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 536 kJ/ 367 kcal |
| Fett | 0,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,00 g |
| Karbohydrat | 71,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,00 g |
| Protein | 13,00 g |
| Salt | 0,00 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Frankrike |
| Opphavsland | Frankrike |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 120451 |
| EPD-nummer | 2574226 |
| GTIN | 03165440002902 |
| GTIN2 | 03600900000451 |
| GTIN3 | 07036340024461 |
| Opprettet dato | 09.04.2015 |
| Oppdatert dato | 31.01.2024 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 1 grader (C) |
| Temperatur, max. | 30 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 730 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















