Lasagnesaus
18l
Lasagnesaus i lettoppløselig pulver
Varenummer: 119731 | EPD-nummer: 2319473 | GTIN: 07037610197311
Varenummer: 119731
EPD-nummer: 2319473
GTIN: 07037610197311
PRODUSENT: Orkla Foods AS
VAREMERKE: TORO PROFFKJØKKEN
78 produkter i databasen
Ingredienser
maisstivelse, tomat 24 %, OSTEPULVER 18 % (SMELTEOST (HVITOST, salt), SKUMMETMELK), salt, sukker, aroma, løk, rapsolje, krydder, syre (sitronsyre), hvitløk, fargestoff(paprikaekstrakt), gulrotekstrakt, persille
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 503 kJ/ 120 kcal |
Fett | 5,70 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 3,00 g |
Karbohydrat | 8,90 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,70 g |
Protein | 8,20 g |
Salt | 0,69 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 119731 |
EPD-nummer | 2319473 |
GTIN | 07037610197311 |
GTIN2 | 07037619197312 |
GTIN3 | 07037618197313 |
Opprettet dato | 17.06.2016 |
Oppdatert dato | 02.12.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter |
Klasse | Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments) |
Brick kode | Sauser – tilberedning (kjølevare) |
Oppbevaring
Temperatur, min | 5 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |