Lasagnesaus
18l
Lasagnesaus i lettoppløselig pulver
Varenummer: 119731 | EPD-nummer: 2319473 | GTIN: 07037610197311
Varenummer: 119731
EPD-nummer: 2319473
GTIN: 07037610197311
PRODUSENT: Orkla Foods AS
VAREMERKE: TORO PROFFKJØKKEN
77 produkter i databasen
Ingredienser
maisstivelse, tomat 24 %, OSTEPULVER 18 % (SMELTEOST (HVITOST, salt), SKUMMETMELK), salt, sukker, aroma, løk, rapsolje, krydder, syre (sitronsyre), hvitløk, fargestoff(paprikaekstrakt), gulrotekstrakt, persille
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 503 kJ/ 120 kcal |
| Fett | 5,70 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 3,00 g |
| Karbohydrat | 8,90 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 2,70 g |
| Protein | 8,20 g |
| Salt | 0,69 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 119731 |
| EPD-nummer | 2319473 |
| GTIN | 07037610197311 |
| GTIN2 | 07037619197312 |
| GTIN3 | 07037618197313 |
| Opprettet dato | 17.06.2016 |
| Oppdatert dato | 06.12.2025 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter |
| Klasse | Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments) |
| Brick kode | Sauser – tilberedning (kjølevare) |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 5 grader (C) |
| Temperatur, max. | 25 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 540 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |

















