
Stekt bacon 6 x 500 g
Varenummer: 19205 | EPD-nummer: | GTIN: 05707196251883
Varenummer: 19205
EPD-nummer:
GTIN: 05707196251883

INFORMASJONSEIER: Pals AS
PRODUSENT: Tulip
VAREMERKE: Tulip
16 produkter i databasen
Ingredienser
Svinekjøtt, salt, naturlig aroma, surhetsregulerende middel E326, konserveringsmiddel (E250, E261), antioksidant E301.Til 100 g stekt bacon er det brukt 219 g svinekjøtt.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 899 kJ/ 457 kcal |
Fett | 35,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 14,00 g |
Karbohydrat | 0,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,50 g |
Protein | 35,00 g |
Salt | 3,60 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | |
Opphavsland | |
Varegruppe | |
Varenummer | 19205 |
EPD-nummer | |
GTIN | 05707196251883 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 10.08.2023 |
Oppdatert dato | 10.08.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 270 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |