MINIBAKKELS SALTED CARAMEL

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 1823
EPD-nummer: 4262614
GTIN: 08713189017777

PRODUSENT: Marexim AS

VAREMERKE: VAN DIERMEN

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:


6 produkter i databasen

Ingredienser

Kremaktig fylling med karamellkjerne (skummet melk, fløte, karamellsaus (søtet kondensert melk, sukker, glukosesirup, 1% saltet smør, 0,1% salt, vann, stabilisator: E407), vegetabilsk olje (palme), sukker, mais stivelse, egg, stabilisator: E407, emulgator: E471, bourbon vanilje ekstrakt), Saltet belegg (sukker, vegetabilsk fett (kokos, palme kjerne, palme solsikke, raps i varierende proporsjoner), helmelk pulver, avfettet kakaopulver, salt, kakaosmør, fargestoff: E160c, naturlig vanilje smak, emulgator: E322 (soya), Egg, hvetemel, vegetabilsk olje (palme), emulgator: E471

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel)

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 513 kJ/ 362 kcal
Fett 27,30 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 17,70 g
Karbohydrat 36,40 g
hvorav
- Sukkerarter 34,10 g
Protein 3,10 g
Salt 0,50 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Nederland
Opphavsland Nederland
Varegruppe Frosne kaker, paier eller vannbakkels
Varenummer 1823
EPD-nummer 4262614
GTIN 08713189017777
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 22.04.2015
Oppdatert dato 23.04.2018

Oppbevaring

Temperatur, min -24 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 180 dager
Lagringsgrad