NAPOLEONSKAKER
2160 GRM
Tradisjonell Napoleonskake. Passer både til kaffen og som dessert.
Varenummer: 511 | EPD-nummer: 902627 | GTIN: 07031360015116
Varenummer: 511
EPD-nummer: 902627
GTIN: 07031360015116
PRODUSENT: Marexim AS
VAREMERKE: VAN DIERMEN
3 produkter i databasen
Ingredienser
Skummetmelk, sukker, hvetemel, veg.fett, vann, glukosesirup, maltodekstrin, fløte, gelatin (svin), emulgator (E471), aprikos, salt, fortykningsmiddel (E400), stabilisator (E339(ii), E331(iii) E500), aroma, fargestofer (riboflavin, betakaroten), sitronsyre, surhetsregulerende middel (E270), geleringsmiddel (E440).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel), Egg og Soya
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 328 kJ/ 317 kcal |
Fett | 15,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 10,20 g |
Karbohydrat | 40,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 24,40 g |
Kostfiber | 0,40 g |
Protein | 4,80 g |
Salt | 0,50 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Nederland |
Opphavsland | Nederland |
Varegruppe | Frosne kaker, paier eller vannbakkels |
Varenummer | 511 |
EPD-nummer | 902627 |
GTIN | 07031360015116 |
GTIN2 | 07031360025115 |
GTIN3 | 07031360025115 |
Opprettet dato | 29.10.2014 |
Oppdatert dato | 23.04.2018 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Brød |
Oppbevaring
Temperatur, min | -24 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 360 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 120 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |