SANDWICH GRESSLØK
37 GRM
To knekkebrød bakt på fullkornsrug, med en kremet smøreost som smaker friskt av gressløk.
Varenummer: 1000072984 | EPD-nummer: 1465145 | GTIN: 07300400122689
Varenummer: 1000072984
EPD-nummer: 1465145
GTIN: 07300400122689
PRODUSENT: Barilla Norge AS
VAREMERKE: WASA
44 produkter i databasen
Ingredienser
Rugknekkebrød (fullkornsrugmel 50%, rugmel 19%, gjær, salt), ostefyll 36,5% (rapsolje, maltodekstrin, ostepulver 8,3% (melk), sheasmør, kjernemelkspulver, naturlig aroma (melk), tørket gressløk 0,3%). Kan inneholde spor av sesamfrø, soya og lupin.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Rug |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Rug |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Ja |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 922 kJ/ 460 kcal |
| Fett | 22,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 7,50 g |
| Karbohydrat | 50,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 3,00 g |
| Kostfiber | 12,00 g |
| Protein | 9,50 g |
| Salt | 1,10 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Sverige |
| Opphavsland | Sverige |
| Varegruppe | Mellommåltider |
| Varenummer | 1000072984 |
| EPD-nummer | 1465145 |
| GTIN | 07300400122689 |
| GTIN2 | 730040072984008692 |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 07.11.2016 |
| Oppdatert dato | 15.11.2023 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -5 grader (C) |
| Temperatur, max. | 25 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 300 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 100 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















