Spinat vasket 250 G
Friske blader med spinat som er skånsomt vasket og tørket. Spinat er saftige blader som egner seg best til varmebehandling. Spinat er full av vitamin A, C, E, B6, kostfiber, folat, kalium, jern, magnesium og kobber.
Varenummer: 670394 | EPD-nummer: 5520424 | GTIN: 07023026703949
Varenummer: 670394
EPD-nummer: 5520424
GTIN: 07023026703949
PRODUSENT: BAMA GRUPPEN AS
VAREMERKE: BAMA
3462 produkter i databasen
Ingredienser
Spinat
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Selleri
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 93 kJ/ 22 kcal |
| Fett | 0,40 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,10 g |
| Karbohydrat | 0,30 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,30 g |
| Kostfiber | 2,00 g |
| Protein | 3,30 g |
| Salt | 0,30 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 670394 |
| EPD-nummer | 5520424 |
| GTIN | 07023026703949 |
| GTIN2 | 07023026703949 |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 14.03.2024 |
| Oppdatert dato | 06.05.2025 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet |
| Klasse | Grønnsaker – bearbeidet |
| Brick kode | Grønnsaker – bearbeidet (kjølevare) |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 10 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 3 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |

















