LAMMELÅR M/BEN LETTSALTET/RØKT
ca 2,5kg
Varenummer: 350801 | EPD-nummer: 4221289 | GTIN: 97071341022811
Varenummer: 350801
EPD-nummer: 4221289
GTIN: 97071341022811

PRODUSENT: Brødr Ringstad AS
VAREMERKE: BRØDR RINGSTAD
244 produkter i databasen
Ingredienser
Lammelår (91%), vann, salt, stabilisator E450, E451, dextrose (tapioka), natriumascorbat E301, konserveringsmiddel E250
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Gluten |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Gluten |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 615 kJ/ 147 kcal |
Fett | 8,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 3,60 g |
Karbohydrat | 0,10 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,10 g |
Protein | 17,70 g |
Salt | 1,40 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Lam eller sau, minimalt bearbeidet og med tilsetningsstoffer |
Varenummer | 350801 |
EPD-nummer | 4221289 |
GTIN | 97071341022811 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 15.12.2014 |
Oppdatert dato | 04.06.2021 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 35 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Stekes i ovn ved 125°C i 2-3t. Mål kjernetemperatur, 70°C gir en rosa kjerne - ved 76°C er steken gjennomstekt. |