LAMMELÅR M/BEN LETTSALTET/RØKT
ca 2,5kg
Varenummer: 350801 | EPD-nummer: 4221289 | GTIN: 97071341022811
Varenummer: 350801
EPD-nummer: 4221289
GTIN: 97071341022811
PRODUSENT: Brødr Ringstad AS
VAREMERKE: BRØDR RINGSTAD
244 produkter i databasen
Ingredienser
Lammelår (91%), vann, salt, stabilisator E450, E451, dextrose (tapioka), natriumascorbat E301, konserveringsmiddel E250
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 615 kJ/ 147 kcal |
| Fett | 8,50 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 3,60 g |
| Karbohydrat | 0,10 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,10 g |
| Protein | 17,70 g |
| Salt | 1,40 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Lam eller sau, minimalt bearbeidet og med tilsetningsstoffer |
| Varenummer | 350801 |
| EPD-nummer | 4221289 |
| GTIN | 97071341022811 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 15.12.2014 |
| Oppdatert dato | 04.06.2021 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 35 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
| Stekes | Stekes i ovn ved 125°C i 2-3t. Mål kjernetemperatur, 70°C gir en rosa kjerne - ved 76°C er steken gjennomstekt. |

















