MSC-merket fisk

FISH & CRISP ROLLS 8x240gr

0,24 KGM

En engelsk klassiker med en vri - nyt i lefse, sandwich eller med dip! (240G)

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 96014686
EPD-nummer: 4854592
GTIN: 07310500175331

INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS

PRODUSENT: Findus Norge AS

VAREMERKE: Findus

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

199 produkter i databasen

Ingredienser

Renskårne fileter av Alaska Pollock 56% (Theragra chalcogramma), MEL (hvete-, ris- og mais-), vegetabilsk olje (raps-, solsikke-), vann, salt, hvetestivelse bakepulver (E450, E500), maismel, sennep, druesukker, hvetegluten, skummet melkepulver, aroma (bl. a sennep), potet-maltodekstrin, hvitløk, krydderekstrakt og lecitin (fra solsikke).

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Red circle
Ja
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 923 kJ/ 220 kcal
Fett 11,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,80 g
Karbohydrat 18,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,50 g
Kostfiber 0,70 g
Protein 12,00 g
Salt 1,20 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Tyskland
Opphavsland Storbritannia
Varegruppe Frossen fisk
Varenummer 96014686
EPD-nummer 4854592
GTIN 07310500175331
GTIN2 7310500175324
GTIN3 7035110200272
Opprettet dato 22.11.2017
Oppdatert dato 25.04.2024

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Pannestekes STEKEPANNE 14 min Stekes fra fryst tilstand i nøytral olje på middels varme i ca. 8 min. Reduser så varmen og etterstek i ca. 6 min. Snu produktet godt underveis slik at alle sider blir stekt.
Ovnsbakes VARMLUFTSOVN 225°C 14-15 min Legg den dypfryste fisken på en stekeplate med bakepapir midt i ovnen. Stek i 14-15 minutter. Vend fisken halvveis i steketiden. STEKEOVN 225°C 18-20 min Legg den dypfryste fisken på en stekeplate med bakepapir midt i ovnen. Stek i 18-20 minutter. Vend fisken halvveis i steketiden
Ovnsbakes VARMLUFTSOVN 225°C 14-15 min Legg den dypfryste fisken på en stekeplate med bakepapir midt i ovnen. Stek i 14-15 minutter. Vend fisken halvveis i steketiden. STEKEOVN 225°C 18-20 min Legg den dypfryste fisken på en stekeplate med bakepapir midt i ovnen. Stek i 18-20 minutter. Vend fisken halvveis i steketiden