MSC-merket fisk

Kapteinens fylte rødspette med ost & brokkoli, 1x5kg MSC

5 kg

Panert Rødspette (Pleuronectes platessa) fylt m/broccoli, gulrot og ost. Inneholder sennep!

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 96011253
EPD-nummer: 4355111
GTIN: 07310500130637

INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS

PRODUSENT: Findus Norge AS

VAREMERKE: Findus

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

199 produkter i databasen

Ingredienser

Rødspette * 32 % (Pleuronectes platessa), hvetemel, vann, rapsolje, broccoli 7 %, ost 6 %, melk, stivelse (hvete-, potet- og mais-), gulrot (1,3 %), smør, rismel, hvetegluten, salt, maismel, gjær, fløte, druesukker, myseprotein, sennepsfrø, sitronjuice, bakepulver (E500), sukker og krydder (bl a cayenne), solsikkeolje og hvetemel.

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Red circle
Ja
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Red circle
Ja
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 999 kJ/ 239 kcal
Fett 12,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 2,80 g
Karbohydrat 21,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,80 g
Kostfiber 1,10 g
Protein 11,00 g
Salt 0,80 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Danmark
Opphavsland Norge
Varegruppe Frossen fisk
Varenummer 96011253
EPD-nummer 4355111
GTIN 07310500130637
GTIN2 07310500130644
GTIN3 07310500130644
Opprettet dato 04.09.2015
Oppdatert dato 20.03.2024

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Friteres Frityr: 160°C 12 - 15 min.
Ovnsbakes Tilberedes fra dypfryst. Ca-tider. Tidene gjelder full ovn. Stekes til 60°C kjernetemperatur. Risikoen for at fyllet renner ut øker ved for lang tilberedningstid. Konveksjonsovn:175°C 25 - 30 min. Kombiovn, damp: 175°C 25 - 30 min