Kapteinens fylte rødspette med ost & brokkoli, 1x5kg MSC
5 kg
Panert Rødspette (Pleuronectes platessa) fylt m/broccoli, gulrot og ost. Inneholder sennep!
Varenummer: 96011253 | EPD-nummer: 4355111 | GTIN: 07310500130637
Varenummer: 96011253
EPD-nummer: 4355111
GTIN: 07310500130637
INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS
PRODUSENT: Findus Norge AS
VAREMERKE: Findus
199 produkter i databasen
Ingredienser
Rødspette * 32 % (Pleuronectes platessa), hvetemel, vann, rapsolje, broccoli 7 %, ost 6 %, melk, stivelse (hvete-, potet- og mais-), gulrot (1,3 %), smør, rismel, hvetegluten, salt, maismel, gjær, fløte, druesukker, myseprotein, sennepsfrø, sitronjuice, bakepulver (E500), sukker og krydder (bl a cayenne), solsikkeolje og hvetemel.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Ja | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Ja | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 999 kJ/ 239 kcal |
Fett | 12,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,80 g |
Karbohydrat | 21,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,80 g |
Kostfiber | 1,10 g |
Protein | 11,00 g |
Salt | 0,80 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Danmark |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frossen fisk |
Varenummer | 96011253 |
EPD-nummer | 4355111 |
GTIN | 07310500130637 |
GTIN2 | 07310500130644 |
GTIN3 | 07310500130644 |
Opprettet dato | 04.09.2015 |
Oppdatert dato | 20.03.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Friteres | Frityr: 160°C 12 - 15 min. |
Ovnsbakes | Tilberedes fra dypfryst. Ca-tider. Tidene gjelder full ovn. Stekes til 60°C kjernetemperatur. Risikoen for at fyllet renner ut øker ved for lang tilberedningstid. Konveksjonsovn:175°C 25 - 30 min. Kombiovn, damp: 175°C 25 - 30 min |