Lettpanert Flyndrefilet, MSC
5 kg
Våre lettpanerte flyndrefileter på 100-130 g består av to MSC-merkede fileter av Stillehavsflyndre (Limanda aspera) som er panert med lett, klassisk panering. Den svake smaken av sitron og persille fersterker paneringens friske sprøhet.
Varenummer: 96011258 | EPD-nummer: 2408813 | GTIN: 07310500095363
Varenummer: 96011258
EPD-nummer: 2408813
GTIN: 07310500095363
INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS
PRODUSENT: Findus Norge AS
VAREMERKE: Findus
200 produkter i databasen
Ingredienser
Renskårne fileter av Stillehavsflyndre */Ising (Limanda aspera) 80%, rapsolje, hvetemel, hvetestivelse, maismel, salt, druesukker, sitronjuice, skummetmelkspulver, hvetegluten, gjær,sennepspulver, persille og sitronolje. * Fanget i Stillehavet.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Ja | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Ja | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 744 kJ/ 178 kcal |
Fett | 8,70 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,70 g |
Karbohydrat | 8,80 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,70 g |
Kostfiber | 0,50 g |
Protein | 16,00 g |
Salt | 0,72 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Polen |
Opphavsland | USA |
Varegruppe | Frossen fisk |
Varenummer | 96011258 |
EPD-nummer | 2408813 |
GTIN | 07310500095363 |
GTIN2 | 07310500095370 |
GTIN3 | 07310500095370 |
Opprettet dato | 17.11.2014 |
Oppdatert dato | 26.06.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Tilberedt/konservert mat |
Klasse | Desserter/dessertsauser/topping |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 450 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Ovnsbakes | Tilberedes fra dypfryst. Ca-tider. Tidene gjelder full ovn. Konveksjonsovn: 200°C / 20-25 min. Kombiovn, kombiinnst.: 200°C / 20-25 min. |