PASTRAMI SKIVET 500G
500 GRM
Smaktfullt kvalitetspålegg av norsk storfe.Kjøttet er saltet, krydret og lettrøkt og har en god smak. Passer på buffetbordet, i baguetter, i salater så vel som på brødskiven.
Varenummer: 3316 | EPD-nummer: 4224572 | GTIN: 07058040331601
Varenummer: 3316
EPD-nummer: 4224572
GTIN: 07058040331601
PRODUSENT: GRILSTAD AS
VAREMERKE: GRILSTAD
268 produkter i databasen
Ingredienser
Sammensatte stykker av storfekjøtt (83%), vann, salt, konserveringsmiddel(E250, E261, E326), stabilisator E450, E451), druesukker (mais), fortykningsmiddel(E407, E415), antioksidant (E301), løk, hvitløk, krydder
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 424 kJ/ 101 kcal |
Fett | 2,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,50 g |
- Enumettede fettsyrer | 1,20 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 0,20 g |
Karbohydrat | 1,30 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,50 g |
Protein | 19,00 g |
Salt | 2,40 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 3316 |
EPD-nummer | 4224572 |
GTIN | 07058040331601 |
GTIN2 | 17058040331608 |
GTIN3 | 27058040331605 |
Opprettet dato | 12.11.2015 |
Oppdatert dato | 20.12.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 42 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 14 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |