SVIN KAM RØKT U/BEN
10000 GRM
Røkt svinekam er lettsaltet og røkt kotelettkam. Uten ben. Fin til helsteking i ovn eller på grill.
Varenummer: 2161 | EPD-nummer: 321380 | GTIN: 97058045216104
Varenummer: 2161
EPD-nummer: 321380
GTIN: 97058045216104
PRODUSENT: GRILSTAD AS
VAREMERKE: GRILSTAD
268 produkter i databasen
Ingredienser
Svinekam benfri (95%), vann, salt, stabilisator(Difosfat E450, Trifosfat E451), konserveringsmiddel (Natriumnitritt E250,Kaliumlaktat E326, Kaliumacetat E261), antioksidant (Natriumaskorbat E301),fortykningsmiddel (Karragenan E407, Xanthangummi E415), druesukker, salt(Kaliumklorid E508), røkaroma
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 916 kJ/ 220 kcal |
Fett | 16,40 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 5,60 g |
- Enumettede fettsyrer | 7,00 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 2,30 g |
Karbohydrat | 0,80 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,30 g |
Protein | 17,50 g |
Salt | 1,50 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 2161 |
EPD-nummer | 321380 |
GTIN | 97058045216104 |
GTIN2 | 97058046216103 |
GTIN3 | 97058046216103 |
Opprettet dato | 12.11.2015 |
Oppdatert dato | 29.09.2021 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 240 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |