BOLINHOS-KLIPPFISKBOLLER
Klippfisk snadder, perfekt til forrett, tapas eller som bar mat. Ca 60 boller per brett. Bolinhos, klippfiskboller er smaksrikt og et veldig populert produkt i Portugal, Brasil og Spania. Nyhet i Norge, klar til bruk og kan varmes direkte i ovnen, eller frityrstekes. Tilberedning I ovn: Forvarm ovnen til 225 cel varmluft. Fordel ca. 0,5 dl olivenolje over bollene. Sett aluminiumsformen inn i ca. 10 minutter. Frityrkoker: Friteres på 180 cel, ca. 6 min – legges på tørkepair eller tørt klede for å renne av resterende olje. Stekepanne: Stekes i panne med ca. 0,5 dl olivenolje på middels sterk varme, ca. 6 minutter, snu dem en gang under stekingen. Legges på tørkepapir eller tørt klede for å renne av resterende olje.
Varenummer: 620 | EPD-nummer: 4533626 | GTIN: 07038420014461
Varenummer: 620
EPD-nummer: 4533626
GTIN: 07038420014461

PRODUSENT: Jakob og Johan Dybvik AS
VAREMERKE: DYBVIK
20 produkter i databasen
Ingredienser
Klippfisk (67%), potet, egg, løk, potetmel, bladpersille, hvitløk, salt, chilli, svart pepper, krydder.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Ja |
Fisk |
![]() |
Ja |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 637 kJ/ 152 kcal |
Fett | 5,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,60 g |
Karbohydrat | 9,60 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,10 g |
Protein | 14,40 g |
Salt | 1,80 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frossen fisk |
Varenummer | 620 |
EPD-nummer | 4533626 |
GTIN | 07038420014461 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 03.10.2019 |
Oppdatert dato | 12.02.2020 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | 0 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Spiseklar | Klar til bruk og kan varmes direkte i ovnen, eller frityrstekes. Tilberedning I ovn: Forvarm ovnen til 225 celcius varmluft. Fordel ca. 0,5 dl olivenolje over bollene. Sett aluminiumsformen inn i ca. 10 minutter. Frityrkoker: Friteres på 170 grader, ca. 6 min – legges på tørkepair eller tørt klede for å renne av resterende olje. Stekepanne: Stekes i panne med ca. 0,5 dl olivenolje på middels sterk varme, ca. 6 minutter, snu dem en gang under stekingen. Legges på tørkepapir eller tørt klede for å renne av resterende olje. |