BOLINHOS-KLIPPFISKBOLLER
Klippfisk snadder, perfekt til forrett, tapas eller som bar mat. Ca 60 boller per brett. Bolinhos, klippfiskboller er smaksrikt og et veldig populert produkt i Portugal, Brasil og Spania. Nyhet i Norge, klar til bruk og kan varmes direkte i ovnen, eller frityrstekes. Tilberedning I ovn: Forvarm ovnen til 225 cel varmluft. Fordel ca. 0,5 dl olivenolje over bollene. Sett aluminiumsformen inn i ca. 10 minutter. Frityrkoker: Friteres på 180 cel, ca. 6 min – legges på tørkepair eller tørt klede for å renne av resterende olje. Stekepanne: Stekes i panne med ca. 0,5 dl olivenolje på middels sterk varme, ca. 6 minutter, snu dem en gang under stekingen. Legges på tørkepapir eller tørt klede for å renne av resterende olje.
Varenummer: 620 | EPD-nummer: 4533626 | GTIN: 07038420014461
Varenummer: 620
EPD-nummer: 4533626
GTIN: 07038420014461
PRODUSENT: Jakob og Johan Dybvik AS
VAREMERKE: DYBVIK
20 produkter i databasen
Ingredienser
Klippfisk (67%), potet, egg, løk, potetmel, bladpersille, hvitløk, salt, chilli, svart pepper, krydder.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Ja | |
Fisk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 637 kJ/ 152 kcal |
Fett | 5,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,60 g |
Karbohydrat | 9,60 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,10 g |
Protein | 14,40 g |
Salt | 1,80 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frossen fisk |
Varenummer | 620 |
EPD-nummer | 4533626 |
GTIN | 07038420014461 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 03.10.2019 |
Oppdatert dato | 12.02.2020 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | 0 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Spiseklar | Klar til bruk og kan varmes direkte i ovnen, eller frityrstekes. Tilberedning I ovn: Forvarm ovnen til 225 celcius varmluft. Fordel ca. 0,5 dl olivenolje over bollene. Sett aluminiumsformen inn i ca. 10 minutter. Frityrkoker: Friteres på 170 grader, ca. 6 min – legges på tørkepair eller tørt klede for å renne av resterende olje. Stekepanne: Stekes i panne med ca. 0,5 dl olivenolje på middels sterk varme, ca. 6 minutter, snu dem en gang under stekingen. Legges på tørkepapir eller tørt klede for å renne av resterende olje. |