BOLINHOS-KLIPPFISKBOLLER

Klippfisk snadder, perfekt til forrett, tapas eller som bar mat. Ca 60 boller per brett. Bolinhos, klippfiskboller er smaksrikt og et veldig populert produkt i Portugal, Brasil og Spania. Nyhet i Norge, klar til bruk og kan varmes direkte i ovnen, eller frityrstekes. Tilberedning I ovn: Forvarm ovnen til 225 cel varmluft. Fordel ca. 0,5 dl olivenolje over bollene. Sett aluminiumsformen inn i ca. 10 minutter. Frityrkoker: Friteres på 180 cel, ca. 6 min – legges på tørkepair eller tørt klede for å renne av resterende olje. Stekepanne: Stekes i panne med ca. 0,5 dl olivenolje på middels sterk varme, ca. 6 minutter, snu dem en gang under stekingen. Legges på tørkepapir eller tørt klede for å renne av resterende olje.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 620
EPD-nummer: 4533626
GTIN: 07038420014461

PRODUSENT: Jakob og Johan Dybvik AS

VAREMERKE: DYBVIK

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

20 produkter i databasen

Ingredienser

Klippfisk (67%), potet, egg, løk, potetmel, bladpersille, hvitløk, salt, chilli, svart pepper, krydder.

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Red circle
Ja
Fisk
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 637 kJ/ 152 kcal
Fett 5,20 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,60 g
Karbohydrat 9,60 g
hvorav
- Sukkerarter 1,10 g
Protein 14,40 g
Salt 1,80 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Frossen fisk
Varenummer 620
EPD-nummer 4533626
GTIN 07038420014461
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 03.10.2019
Oppdatert dato 12.02.2020

Oppbevaring

Temperatur, min -18 grader (C)
Temperatur, max. 0 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken Ikke oppgitt
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Spiseklar Klar til bruk og kan varmes direkte i ovnen, eller frityrstekes. Tilberedning I ovn: Forvarm ovnen til 225 celcius varmluft. Fordel ca. 0,5 dl olivenolje over bollene. Sett aluminiumsformen inn i ca. 10 minutter. Frityrkoker: Friteres på 170 grader, ca. 6 min – legges på tørkepair eller tørt klede for å renne av resterende olje. Stekepanne: Stekes i panne med ca. 0,5 dl olivenolje på middels sterk varme, ca. 6 minutter, snu dem en gang under stekingen. Legges på tørkepapir eller tørt klede for å renne av resterende olje.