BOLINHOS-KLIPPFISKBOLLER
Klippfisk snadder, perfekt til forrett, tapas eller som bar mat. Ca 60 boller per brett. Bolinhos, klippfiskboller er smaksrikt og et veldig populert produkt i Portugal, Brasil og Spania. Nyhet i Norge, klar til bruk og kan varmes direkte i ovnen, eller frityrstekes. Tilberedning I ovn: Forvarm ovnen til 225 cel varmluft. Fordel ca. 0,5 dl olivenolje over bollene. Sett aluminiumsformen inn i ca. 10 minutter. Frityrkoker: Friteres på 180 cel, ca. 6 min – legges på tørkepair eller tørt klede for å renne av resterende olje. Stekepanne: Stekes i panne med ca. 0,5 dl olivenolje på middels sterk varme, ca. 6 minutter, snu dem en gang under stekingen. Legges på tørkepapir eller tørt klede for å renne av resterende olje.
Varenummer: 620 | EPD-nummer: 4533626 | GTIN: 07038420014461
Varenummer: 620
EPD-nummer: 4533626
GTIN: 07038420014461
PRODUSENT: Jakob og Johan Dybvik AS
VAREMERKE: DYBVIK
20 produkter i databasen
Ingredienser
Klippfisk (67%), potet, egg, løk, potetmel, bladpersille, hvitløk, salt, chilli, svart pepper, krydder.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Ja |
| Fisk |
|
Ja |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 637 kJ/ 152 kcal |
| Fett | 5,20 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,60 g |
| Karbohydrat | 9,60 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 1,10 g |
| Protein | 14,40 g |
| Salt | 1,80 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Frossen fisk |
| Varenummer | 620 |
| EPD-nummer | 4533626 |
| GTIN | 07038420014461 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 03.10.2019 |
| Oppdatert dato | 12.02.2020 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -18 grader (C) |
| Temperatur, max. | 0 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 540 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
| Spiseklar | Klar til bruk og kan varmes direkte i ovnen, eller frityrstekes. Tilberedning I ovn: Forvarm ovnen til 225 celcius varmluft. Fordel ca. 0,5 dl olivenolje over bollene. Sett aluminiumsformen inn i ca. 10 minutter. Frityrkoker: Friteres på 170 grader, ca. 6 min – legges på tørkepair eller tørt klede for å renne av resterende olje. Stekepanne: Stekes i panne med ca. 0,5 dl olivenolje på middels sterk varme, ca. 6 minutter, snu dem en gang under stekingen. Legges på tørkepapir eller tørt klede for å renne av resterende olje. |

















