Baguette Fitness 300gr kart à 20

Smaksrik og saftig grov baguette med masse frø og korn, bakt med surdeig. Ca 57 cm lang

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 3100
EPD-nummer: 6373930
GTIN: 05410683036701

PRODUSENT: Kristiania Gourmet

VAREMERKE: Panesco

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

129 produkter i databasen

Ingredienser

Hvetemel, vann, solsikkefrø (4%), gluten (hvete), brune linfrø (3%), sesamfrø (3%), soyaflak ( 2%), kli (hvete), bokhvete (2%), soya (2%), gjær, jodsalt (salt, kaliumjodat), surdeig (hvete), ristet maltet mel (hvete), dekstrose, antioksidant (askobinsyre), melforbedringsmiddel (L- cysteine)

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Red circle
Ja
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Havre, Rug, Spelt, Bygg) og Melk

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 216 kJ/ 289 kcal
Fett 7,20 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,80 g
Karbohydrat 40,00 g
hvorav
- Sukkerarter 1,50 g
Protein 13,00 g
Salt 1,20 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Belgia
Opphavsland Belgia
Varegruppe Brød og bakeriprodukter
Varenummer 3100
EPD-nummer 6373930
GTIN 05410683036701
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 24.10.2023
Oppdatert dato 18.02.2025

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Brød-/bakeprodukter
Klasse Brød
Brick kode Brød (frysevare)
Brick attribut type Brick attribut verdi
Glutendeklarasjon Ja

Oppbevaring

Temperatur, min -4 grader (C)
Temperatur, max. -21 grader (C)
Holdbarhet, total 365 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 122 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) 2 dager
Holdbarhet etter tining (fryste varer) 2 dager

Tilberedning

Stekes Tines i ca 15 minutter i romtemperatur. Forvarme ovnen til 210 grader.