BREKKBØNNER
3000 GRM
Dene lille grønne grønnsaken er det bare å spise mye av! Fattig på kalorier og rik på kostfiber og proteiner blir denne stadig mer populær – ikke minst blant vegetarianere som trenger et proteintilskudd. Damp dem i noen få minutter, eller stek dem raskt i litt smør og salt i panne eller wok.
Varenummer: 11740 | EPD-nummer: 968586 | GTIN: 07026510117406
Varenummer: 11740
EPD-nummer: 968586
GTIN: 07026510117406

PRODUSENT: Norrek Dypfrys AS
VAREMERKE: Norrek
120 produkter i databasen
Ingredienser
Brekkbønner
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Gluten |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Gluten |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 115 kJ/ 28 kcal |
Fett | 0,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 3,00 g |
Karbohydrat | 3,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,90 g |
Protein | 1,70 g |
Salt | 0,01 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frosne grønnsaker |
Varenummer | 11740 |
EPD-nummer | 968586 |
GTIN | 07026510117406 |
GTIN2 | 07026516117400 |
GTIN3 | 07026517117409 |
Opprettet dato | 27.10.2014 |
Oppdatert dato | 21.06.2021 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 90 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Spiseklar | Tin, smaksett og server som salat. |
Kokes | Koking i smaksatt grønnsaksvann i kjele: 1,5-3 min koketid. |
Dampes | Damp grønnsakene i forvarmet kombidamper 3-4 min (1 pose i lav hullbakk). Tilsett smak før servering |