SPINAT HAKKET

1000 GRM

Spinat er en fantastisk fargeklatt som inneholder mange vitaminer og viktige antioksidanter. I kombinasjon med c-vitaminholdige grønnsaker som paprika, blomkål, brokkoli eller potet, vil den bidra til at kroppen også tar til seg jernet i spinaten. Velg mellom fryste blokker med hakket eller hele blader – herlig til supper eller i pai – eller som tilbehør til røkt laks, spekeskinke eller bacon!

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 1345
EPD-nummer: 1132950
GTIN: 07026510013456

PRODUSENT: Norrek Dypfrys AS

VAREMERKE: Norrek

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

120 produkter i databasen

Ingredienser

Spinat

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 79 kJ/ 19 kcal
Fett 0,50 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,00 g
Karbohydrat 0,50 g
hvorav
- Sukkerarter 0,40 g
Protein 2,10 g
Salt 0,08 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Belgia
Opphavsland Belgia
Varegruppe Frosne grønnsaker
Varenummer 1345
EPD-nummer 1132950
GTIN 07026510013456
GTIN2 07026516013450
GTIN3 07026518013458
Opprettet dato 27.10.2014
Oppdatert dato 21.06.2021

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 90 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Kokes Varm opp i kjele på lav temperatur.
Dampes I kombidamper: Damp grønnsakene i forvarmet kombidamper 4-6 min (1 pose i lav hullbakk). Tilsett smak før servering