Brødskala Fint

Miksboks rustikke porsjonsbrød 50g

50g x 120 stk (2x 60)

Delikat rustikk variant. Bakt med surdeig i stenovn for ekstra saftighet og god smak. Utmerket til all slags mat eller som påsmurt.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 201785
EPD-nummer: 5121850
GTIN: 07020712017380

PRODUSENT: Lantmännen Unibake N

VAREMERKE: Lantmännen Unibake

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

Ingredienser

Rustikk mørk: Hvetemel, vann, sesamfrø, linfrø, rugmel, salt, gjær, byggmalt. Kan inneholde spor av egg, melk, hasselnøtter, mandler, valnøtter og soya. Rustikk lys: Hvetemel, vann, rugmel, salt, gjær. Kan inneholde spor av egg, melk, nøtter, hasselnøtter, mandler, valnøtter, sesamfrø og soya.

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete, Rug, Bygg
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Red circle
Ja
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Valnøtter), Egg, Melk og Soya

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 160 kJ/ 275 kcal
Fett 5,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,50 g
Karbohydrat 47,00 g
hvorav
- Sukkerarter 1,10 g
Kostfiber 3,10 g
Protein 9,00 g
Salt 1,40 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Polen
Opphavsland Polen
Varegruppe Brød og bakeriprodukter
Varenummer 201785
EPD-nummer 5121850
GTIN 07020712017380
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 27.08.2018
Oppdatert dato 27.08.2018

Oppbevaring

Temperatur, min -24 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 365 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Stekes Produktet steks i forvarmet oven ved 190 grader i 4-6 minutter fra tint tilstand.